Aanvraag groepen

Carnavalsquiz voor groepen

De Carnavalsquiz van Pop-Up Uitjes is ook te boeken voor carnavalsclubs, carnavalsverenigingen, teams, groepen, buurtverenigingen, je kunt het zo gek niet bedenken.

In de weken voor carnaval, de week na carnaval en rond half-vasten kun je de Carnavalsquiz helemaal alleen voor jullie reserveren. Of dit nou een doordeweekse avond is, een zondagmiddag of een zaterdagavond, als onze agenda nog vrij is, kun je het leukste uitje van Nederland boeken!

Wij willen jullie uitzending dan ook echt voor jullie personaliseren. Met leuke gepersonaliseerde vragen en natuurlijk interactie met de deelnemers. Omdat wij via Zoom zullen uitzenden, kan iedereen elkaar ook zien en kunnen wij ook gezellig interactie hebben met jullie.

Omdat de duur en de kosten van de carnavalsquiz afhankelijk zijn van jullie wensen en het aantal deelnemers, gaan we graag met jullie in overleg. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kun je niet wachten, stuur een WhatsApp berichtje of bel ons meteen: 06 20 89 28 56