Bedrijfsuitje

Wij van Pop-Up Uitjes weten wel wat een bedrijfuitje organiseren is! En met onze Carnavalsquiz heb je een top bedrijfsuitje te pakken! In een anderhalf uur durende interactieve show nemen wij iedereen mee in de wereld van Carnaval met de gezelligste quiz van Nederland!

Carnaval Carnavalsquiz

Bedrijfsuitje gelimiteerd beschikbaar

De carnavalsquiz is als bedrijfsuitje te boeken in de weken voor carnaval, de week na carnaval en rond half-vasten. Wij zijn er tijdens de uitzending helemaal alleen voor jullie als bedrijf, dus het is de ideale teambuilding.

Wil je de carnavalsquiz als bedrijfsuitje op een doordeweekse middag of avond boeken (Misschien wel als VrijMiBo)? Of liever op een zondagmiddag of een zaterdagavond, als onze agenda nog vrij is, kun je het leukste uitje van Nederland voor jullie reserveren!

Gepersonaliseerde carnavalsquiz

Wat nou zo mooi is aan deze carnavalsquiz is dat we hem helemaal voor jullie kunnen personaliseren! Dat betekent dat we bijvoorbeeld vragen en fotovragen van jullie toe kunnen voegen en jullie bedrijfsnaam en logo zullen in beeld zijn. Aangezien wij via Zoom zullen uitzenden, kan iedereen elkaar ook zien en kunnen wij ook gezellig interactie hebben met jullie.

Borrelpakket

Het is bijna onlosmakelijk met carnaval verbonden: (Veel) drinken! Wij zorgen er ook graag voor dat de deelnemers helemaal niets te kort komen tijdens de uitzending. Bestel er daarom ook meteen een borrelbox voor iedere deelnemer bij. Hieronder zie je bijvoorbeeld ons bierpakket en overlevingspakket, maar ook deze pakketten zijn helemaal naar eigen smaak in te vullen!

Omdat de duur en de kosten van de carnavalsquiz afhankelijk zijn van jullie wensen en het aantal deelnemers, komen we graag met jullie in gesprek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kun je niet wachten, stuur een WhatsApp berichtje of bel ons meteen: 06 20 89 28 56